Emulsies & Primers (14 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
000919 WM LONGLIFE STONE WEST 10L (GLENT 10L) WM LONGLIFE STONE WEST 10L (GLENT 10L)

Een hoogglanzende, bijzonder harde bescherming tegen slijtage voor alle vloeren uit natuurlijk of artificiëel steen. Niet gebruiken op gepolijste tegels en fijne steen oppervlakken. WM LONGLIFE STONE WEST 10L (GLENT 10L)
(min. 1)
000920 WM LONGLIFE B 250 5L WM LONGLIFE B 250 5L

Reinigende en verzorgende dispersie voor universeel gebruik op alle waterbestendige vloeren. Geschikt voor de basisverzorging van gevoelige vloeren evenals voor de onderhoudsreiniging. Reiniging en verzorging zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat de vloerbedekking optimaal tegen mechanische belasting, vroegtijdige slijtage en loopsporen wordt beschermd. Vormt een duurzame, beschermende antislip laag met een lichte schijn. Vaak gebruikte wandelgangen kunnen gemakkelijk opgeknapt worden.
Ook geschikt voor gebruik met dweil WM LONGLIFE B 250 5L
(min. 1)
000921 WM LONGLIFE GLANZER B 251 10L WM LONGLIFE GLANZER B 251 10L

Zeer duurzame zelfglansemulsie, is bestand tegen loopsporen en hakstrepen. Vermindert het aantal poetsbeurten. Oppoetsbaar met highspeed machine. Antislip. Ook bruikbaar als onderhouds- en reinigingsproduct in één enkele bewerking.
Vult goed krassen op. Geschikt voor alle waterbestendige vloeroppervlakken, inclusier natuursteen. WM LONGLIFE GLANZER B 251 10L
(min. 1)
000950 WM LINAX AMONIA 10L WM LINAX AMONIA 10L

Reiniger en stripper, speciaal voor linoleum, tast de kleuren niet aan. Verwijdert moeiteloos oude waslagen, dispersie- en zelfglanzende wassen. Het product maakt de vloer tijdens de behandeling niet glad. Goede ontvetter. Geschikt voor een grote periodieke reiniging op niet-beschermende waterbestendige oppervlakken. WM LINAX AMONIA 10L
(min. 1)
000958 WM QUICKSTRIP TURBO - QUICK STRIPPER 10L WM QUICKSTRIP TURBO - QUICK STRIPPER 10L

Snelwerkende vloerstripper (5 à 10 minuten), zeer doeltreffend, zelfs zonder machine, voor alle waterbestendige vloeren. Lost zeer snel en volledig alle waslagen, oude polymeerlagen en verkorst vuil op. De grondig gereinigde vloer hoeft niet meer geneutraliseerd te worden. Schuimt zeer matig.
 WM QUICKSTRIP TURBO - QUICK STRIPPER 10L
(min. 1)
006920 BESCHERMER JONTEC RESTORE 5l BESCHERMER JONTEC RESTORE 5L
(min. 1)
006921 TASKI JONTEC JONWAX INCOLOR 5L TASKI JONTEC JONWAX INCOLOR 5L TASKI JONTEC JONWAX INCOLOR 5L
(min. 1)
006925 BESCHERMER JONTEC ETERNUM 5l BESCHERMER JONTEC ETERNUM 5l


Taski Jontec Eternum is een hoogglans vloeremulsie voor bijna alle typen vlakke harde waterbestendige vloeren. De formulering geeft een perfecte hechting op bijna alle vloersoorten.

Per doos van 2 x 5 liter BESCHERMER TASKI JONTEC ETERNUM 5L
(min. 1)
006935 MARMERONDERHOUD JONTEC TERRANOVA 5l JONTEC TERRANOVA 5L
(min. 1)
008102 VERZEGELAAR SECURA MAT 5L VERZEGELAAR SECURA MAT 5L VERZEGELAAR SECURA MAT 5L
(min. 1)
009151 WM LONGLIFE PRIMER 5L WM LONGLIFE PRIMER 5L WM LONGLIFE PRIMER
(min. 1)
009191 WM Longlife Hospital 5L Desinfectantbestendige verzorgingsdispersie voor gebruik in ruimten met bijzondere eisen op het gebied van hygiëne. LONGLIFE hospital beschermt de vloerdekking tegen sterke mechanische belastingen, zoals in gezondheidsinstellingen, bv. het regelmatig berijden met bedden, maaltijdkarren, onderzoeksapparatuur.
Snel en gemakklijk bruikbaar. Vult goed krassen op, lage vuil-adhesie. WM Longlife Hospital 5L
(min. 1)
009452 WM LONGLIFE COMPLETE 5L WM LONGLIFE COMPLETE 5L

LONGLIFE complete biedt de complete oplossing voor de hoogste normen op het gebied van coating van harde en elastische vloeren gecombineerd met uitzonderlijk milieuvriendelijke eigenschappen.
?LONGLIFE complete bevordert de veiligheid tijdens het werk en garandeert uitstekende bestendigheid en weerstand zelfs tegen alcohol en huiddesinfectiemiddelen, evenals een langdurig aangenaam uitzicht en glans.
?LONGLIFE complete is volledig veilig voor de gebruiker dankzij zijn tijdbesparende verwerkbaarheid zelfs op vochtige linoleum vloeren, zijn uitstekende antislip-  -en gebruiksvriendelijke eigenschappen. De certificatie conform DIN 18032-2 bewijst de uitstekende antislipeigenschap.
?LONGLIFE complete is zo flexibel als een elastische coating, extreem hechtend en elastisch en daardoor geschikt voor elastomeer (rubber) vloeren en ruimtes met hoge puntbelasting.
?Dit product werkt ideaal in een systeem met LINAX complete, dat zelfs een meerlaagse LONGLIFE complete polymeer film gemakkelijk verwijdert.
?Volledig vrij van gevaarlijke bestanddelen zoals zink, TBEP en gefluoreerde egaliseermiddelen. LONGLIFE complete neemt de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
 WM LONGLIFE COMPLETE 5L
(min. 1)
009453 WM LINAX COMPLETE 5L WM LINAX COMPLETE 5L

LINAX complete is een ultra-krachtige stripper voor vloeren met Nordic SWAN certificatie en geschikt voor elk type polymeer dispersie, en ook ideaal om LONGLIFE completete strippen.
?LINAX complete werkt extreem krachtig ook bij hardnekkige onderhoudslagen of overdreven behandelde vloeren, en kan ook worden ingezet op alkali-gevoelige vloeren.
?Spoelen en neutraliseren van de vloer niet noodzakelijk, doch wel na opzuigen, klamvochtig nawissen, hetgeen tijd en natuurlijke grondstoffen bespaart.
?LINAX complete zorgt voor meer veiligheid dankzij anti-slipeigenschappen tijdens het strippen.
?LINAX complete respecteert biologische cycli en neemt de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
 WM LINAX COMPLETE 5L
(min. 1)
  
Prev[1]Next