Vaatwasmiddelen (37 artikelen)
Prev[1]23Next
Toon: Lijst Sorteer op:
000911 WM MANUDISH NEOSMART WM MANUDISH NEOSMART 1L

Zeer krachtig
2 x geconcentreerd
Aangenaam parfum

Bevat de combi SMART Power eigenschap die huidvriendelijkheid combineert met een krachtig ontvettingsvermogen.
Zijn goed schuimend vermogen gecombineerd met zijn reinigingskracht resulteert in grote gebruiksefficiëntie.
Dankzij de geconcentreerde formule is slechts een lage dosering nodig voor een uniform resultaat.
Dankzij de nieuwe formule is MANUDISH neoSmart® aangenaam in gebruik en gemakkelijk te spoelen.
Dankzij het geïntegreerd doseermembraan kan met MANUDISH neoSmart® flexibel en gemakkelijk gedoseerd worden zonder direct contact met het product.
MANUDISH neoSmart® is hoofdzakelijk samengesteld uit hernieuwbare bronnen in een fles bestaande uit 30 gerecycleerd PE. MANUDISH neoSmart® draagt de verantwoordelijkheid voor de toekomstige generaties.
 WM MANUDISH NEOSMART 1L
(min. 1)
000942 WM Green Care Manudish 1L WM GREEN CARE NR 5 MANUDISH 1L

Ecologisch krachtig vloeibaar handafwasmiddel. Verbetert de arbeidsveiligheid van de gebruiker, huidcompatibiliteit werd klinisch getest. Manudish original is doeltreffend bij kleine dosering. Het product respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. WM Green Care Manudish 1L
(min. 1)
000954 WM MANUDISH LEMON 5L WM MANUDISH LEMON 5L WMLEMONCARE 5L
(min. 1)
000960 WM BRILLIANT ULTRA 5L WM BRILLIANT ULTRA 5L

BRILLANT ultra neutraliseert de alkalische resten van het reinigingswater om gelijkmatige resultaten te verkrijgen.
BRILLANT ultra is geschikt voor alle soorten water en levert zelfs in hard water en onder moeilijke voorwaarden zeer goede resultaten op.
Dankzij zijn hoog geconcentreerde formule van capillair-actieve stof en alcohol maakt BRILLANT ultra kosten- en tijdbesparing mogelijk.
BRILLANT ultra verkort droogtijden om de afzetting van kalkaanslag tijdens het afwassen van de vaat te vermijden en bevat actieve zure bestanddelen om resten van het afwasmiddel te neutraliseren.
Dankzij zijn hogere efficiëntie gaan servies, bestek en glazen echt schitter WM BRILLANT ULTRA 5L
(min. 1)
000961 WM CALC FREE 5L WM CALC FREE 5L 

Zeer krachtige polyvalente ontkalkingsvloeistof danzij de formule op basis van fosforzuur. Overwint alle sporen van minerale zouten die de vaat, de machines of de vlakken dof maken. Werkt snel dankzij de hoge concentratie aan zuren. Draagt bij tot een goede werking van de toestellen en beperkt hun energieverbruik WM CALC FREE 5L
(min. 1)
000962 WM ENERGY ULTRA 15L WM ENERGY ULTRA 15L

Productprofiel
?ENERGY ultra is een uitstekend vaatwasmiddel met hoge reinigingsprestaties, zelfs in hard water en onder extreme omstandigheden.
?Het product is hoog geconcentreerd en maakt lage dosering mogelijk, waardoor het vaatwasmiddel effectief is en kosten bespaart.
?Dankzij zijn intensief en krachtig reinigingsmiddel is ENERGY ultra geschikt voor servies, glazen, bestek en kookgerei, en garandeert het perfecte ontvetting.
?Om vaat en machines in een goede staat te houden maakt ENERGY ultra een mild afwasproces mogelijk en verlengt het de levensduur van machines dankzij de speciale formule tegen kalkafzettingen.
 WM ENERGY ULTRA 15L
(min. 1)
000988 WM PULSAR ENERGY BAR 2L WM PULSAR ENERGY BAR 2L

Zeer krachtig reinigingsconcentraat voor glazenwassers, tast de vaat en het toestel niet aan. Een uitstekend reinigend vermogen, ook bij hoge waterhardheid. De complexvormers verminderen de hardheid van het water en voorkomen zo kalkaanslag. Ze versterken de reinigingswerking en houden losgekomen vuildeeltjes zwevend. Beschikbaar in doseerfles. WM Energy bar 2L
(min. 1)
000992 WM DISHTAPS 10KG WM DISHTAPS 10KG

Vaatwastabletten met gecontroleerd oplossysteem voor de professionele monozone vaatwasmachine 1 tablet voor 10 wasbeurten. Zeer goed ontvettend vermogen dankzij actieve stoffen en bleekmiddel. Gemakkelijk en zuinig in gebruik. Het product biedt een zeer goed alternatief voor vloeibare detergenten en kan tussentijds gebruikt worden bij laattijdige levering van vloeibare detergenten. WM Dishtaps 10KG
(min. 1)
001104 SODA 2kg SODA 2kg SODA 2KG
001104
(min. 1)
001656 GROENE DETERGENT 5l GROENE DETERGENT 5l

Fris geurend handafwasmiddel
Krachtige ontvetter GROENE DETERGENT 5L
(min. 1)
001696 DETERGENT 100 ML DETERGENT 100 ML

Handafwasmiddel 100 ml
 DETERGENT 100ML
(min. 1)
006717 SUN ONTKALKINGSZOUT 4kg  SUN ONTKALKINGSZOUT 4KG
(min. 1)
006718 GLANSDROOGMIDDEL SUN SPOELGLANS MACHINE 5l GLANSDROOGMIDDEL SUN SPOELGLANS MACHINE 5l GLANSDROOGMIDDEL SUN SPOELGLANS MACHINE 5l
(min. 1)
006737 SUN SPOELGLANS 1L  SUN SPOELGLANS 1L
(min. 1)
007012 DREFT AFWAS 5 L SUPER KRACHTIG  DREFT AFWAS 5L
(min. 1)
007013 DREFT REGULAR HANDAFWASMIDDEL 1L DREFT REGULAR HANDAFWASMIDDEL 1L DREFT 1L
(min. 1)
Prev[1]23Next